Saturday, December 22, 2012

Ioan (John) S. Pop si atacurile sale mizerabile impotriva crestinilor evenghelici si a romanilor din diaspora

Un individ extrem de dubios, Ioan S. Pop de la Cluj, cunoscut si sub numele de Nelu sau John S. Pop  expediaza prin email si posteaza mesaje pe internet sub numeroase alte identitati false (Mircia Stanescu, Cristian Ion,  Mihai Coldea, etc...  mircia_stanescu@yahoo.it, ioncristian2@gmail.com, mihai.coldea@yahoo.com, johnpop@gmail.com) si isi atribuie in mod ilegal diferite titluri fictive ("Religious rights observer, Religious life and rights observer, Religious rights observer for U.S. State Department, consultant F.B.I., etc) si isi ataca in mod frecvent "fratii" sai crestini, dintr-un cult religios din care facea si el candva parte. In ciuda faptului ca se crede inca "reverend", Ioan S. Pop a fost dat afara din cultul penticostal, iar acum aflat pe drumuri fara casa si slujba, ataca in mod mizerabil promovand minciuna si denigrand pe oricine nu-i convine lui sau nu-i mai da bani.

Un astfel de caz este cel de acum cateva luni cand, din senin, vazand ca nu mai primeste banii ceruti s-a apucat sa improaste cu "noroi", publicand minciuni sfruntate pe o pagina de internet a unui site din Bihor.
Asa numitul "reverend" Ioan S. Pop il face in fel si chip pe omul de afaceri romano-american Florian Peretz din Michigan. In ciuda faptului ca nu avea nici un fel de probe impotriva celui acuzat "reverendul" nostru minte cu nesimtire ca un birjar la drumul mare, calomniind si facandu-l pe romanul-american: mafiot, protector de pedofili, traficant de carne vie si alte titluri jignitoare.

Mafiotul penticostal Florian Peretz din Detroit - ereticul întemeietor de biserici hibrid, nişte struţo-cămile pentico-ortodoxe, s-a opus şi se opune cu vehemenţă însuşirii Deciziei definitive a Cultului Penticostal Church of God International de caterisire, pe viaţă, şi excomunicarea fostului pastor, pedofilul şi prea-curvarul episcop penticostal Ioan J. Buia din Detroit (...) În plus, milionarul penticostal mafiot este culpabil în faţa tribunalelor americane pentru tăinuirea celor 12 violuri şi acte de pedofilie ale prietenului său, acte ce trebuia raportate de'ndată procuraturii şi poliţiei americane ce investigheaza aceste grave infracţiuni contra vieţii individuale şi moralei publice...." declara Ioan Pop.
O alta persoana pe care o ataca in mod frecvent este un alt om de afaceri, din Chicago, Ionel Capalnas, pe care il spurca in fel si chip de cate ori are ocazia.

Aberatii si minciuni similare  au fost publicate si la un ziar din Bistrita, in urma cu cateva luni,  in care exagera si denatura adevarul cu privire la un conflict izbucnit intr-o biserica romaneasca din Arizona. Pretinzand in mod fals ca este inca pastor penticostal si dand impresia ca este observator religios si ca ar lucra pentru Departamentul  de Stat American, acest impostor abuzeaza de aceste titluri oficiale, trimitand mesaje la diferite ziare locale din tara, sau incercand sa santajeze pe unul si pe altul in schimbul unor ajutoare financiare

Un atac  recent l-a avut si impotriva unor lideri religiosi, despre care a postat un mesaj pe un site al comunei Floresti, de langa Cluj Napoca.
Se stie ca, inca de acum 4 ani, bulibasa penticostalilor, super-coruptul si securistul Pavel Rivis-Tipei, “Lutu” pentru apropiati, i-a pus gand rau conducerii Seminarului Penticostal I.T.P. din Bucuresti, presedintele CEPEX-ului comunist al cultului penticostal hotarind sa se razbune, fiind ranit grav in amorul si interesul propriu pentru pierderea suferita de fieful penticostalilor aradeni prin retragerea recunoasterii si acreditarii academice, universitare, a fostei Facultatii de Teologie Pastorala BETANIA Arad – o incropeala de scoala unde un grup de semi-docti pretindeau ca sunt “cadre didactice universitare”, printre ei numarindu-se si cativa membri ai familiei bulibasei Rivis-Tipei."

Alte atacuri similare au fost lansate de-a lungul timpului si impotriva deputatului Mircea Lubanovici, dar si a candidatului la functia de senator din partea PP-DD-ului, domnul Doru Ilioi. Dupa ce a primit in trecut mii de dolari din partea acestuia din urma, John S. Pop a trecut la atacuri virulente.
De-a lungul anilor acest individ, Ioan S. Pop, cu o minte depresiva si bolnava , fara scrupule sau bun simt, ce practica metode securiste de manipulare si intoxicare a oamenilor, a atacat numerosi lideri religiosi, lideri comunitari, romani plecati in diaspora, ziaristi, oameni de afaceri, etc. in special din America . Dupa ce le cere ajutor, cand vede ca nu mai este bagat in seama sau nu mai ii da nimeni bani, trece la atacuri calomnioase, promovand dezinformarea si minciuna prin emailuri trimise la gramada, la zeci de romani, pe adrese de email atent selectionate si culese de pe internet.
 Mai multi romani satui de aceste atacuri mizerabile vor contacta autoritatile si justitia americana dar si cea romaneasca, pentru a sesiza abuzurile facute si folosirea, de catre acest individ, unor titluri oficiale in mod fraudulos.

No comments:

Post a Comment